weather
25°
ANASAYFA İlan ve Duyurular GAV Lisansüstü Tez Teşvik Desteği başvuruları açıldı

GAV Lisansüstü Tez Teşvik Desteği başvuruları açıldı

Göç Araştırmaları Vakfı (GAV), uluslararası göç, Türk diasporası ve Müslüman azınlıklar alanlarında literatüre özgün katkı sunacak lisansüstü tez çalışmalarını teşvik ediyor.
yazar
İdeal Haber
Editör
150
GÖSTERİM
GAV Lisansüstü Tez Teşvik Desteği başvuruları açıldı

Göç Araştırmaları Vakfı (GAV), uluslararası göç, Türk diasporası ve Müslüman azınlıklar alanlarında literatüre özgün katkı sunacak lisansüstü tez çalışmalarını teşvik ediyor. Vakıf, bu alanlarda nitelikli insan kaynağının yetişmesine ve literatürün zenginleşmesine katkıda bulunmayı hedefliyor.

GAV'ın yürüttüğü Tez Teşvik Desteği kapsamında, yurt içi veya yurt dışındaki üniversitelerde lisansüstü eğitim programlarında tez konusu öneri formunu hazırlama aşamasında olan kişilerin başvuruları kabul edilecek. Tez konusu önerileri, uluslararası göç, Türk diasporası ve Müslüman azınlıklar alanlarında olması, metodolojik yaklaşımı ve literatüre özgün katkı sunması gibi kriterler dikkate alınarak değerlendirilecek.

2024 yılı GAV Tez Teşvik Desteği başvuruları 25 Mart 2024-31 Aralık 2024 tarihleri arasında online olarak GAV'ın kurumsal web sitesi üzerinden yapılacak. Başvuruların değerlendirilmesi sonrasında desteklenecek araştırmacılar, GAV Akademik Kurulu tarafından tez yazım süreçlerinde akademik olarak desteklenecekler.

Başvuru koşulları arasında, tez konusu önerisinin belirtilen alanlardan birine ait olması, tez önerisinin hazırlık aşamasında olması veya enstitü tarafından onaylanmış tez önerisi formunun bulunması gibi şartlar yer alıyor. Başvurular, GAV'ın kurumsal web sitesi üzerinden online olarak yapılacak ve belirtilen belgelerin eklenmesi gerekiyor.

Tez Teşvik Desteği kapsamında, doktora düzeyinde 75 bin TL, yüksek lisans düzeyinde ise 25 bin TL destek verilecek.

Başvurular ve iletişim için başvuru sistemi üzerinden online başvuru yapılabileceği gibi, [email protected] mail adresi ve (+90-312-473-79-11) numarası üzerinden de vakıf ile iletişime geçilebilir.

Detaylı bilgi ve başvuru için tıklayın.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsveç İstanbul Başkonsolosluğu'ndan “Aktif Demokratik Katılım Eğitimleri” başlıyor

İsveç İstanbul Başkonsolosluğu'ndan “Aktif Demokratik Katılım Eğitimleri” başlıyor