weather
15°
ANASAYFA Güncel Akış Van'da Kayıp Olan Rojin Kabaiş'in Cesedi Bulundu

Van'da Kayıp Olan Rojin Kabaiş'in Cesedi Bulundu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş'in 27 Eylül 2024 tarihinden bu yana kayıp olarak arandığı haberi büyük bir üzüntü yaratmıştı.
yazar
İdeal Haber
Editör
18
GÖSTERİM
Van'da Kayıp Olan Rojin Kabaiş'in Cesedi Bulundu

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi öğrencisi Rojin Kabaiş'in 27 Eylül 2024 tarihinden bu yana kayıp olarak arandığı haberi büyük bir üzüntü yaratmıştı. Arkadaşlarına sahile çakıl taşı toplamaya gideceğini söyledikten sonra kendisinden haber alınamayan genç kız için başlatılan geniş çaplı arama çalışmaları, ne yazık ki üzücü bir sonuçla sona erdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya Açıkladı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Rojin Kabaiş'in cansız bedenine Van Gölü Molla Kasım Köyü sahilinde ulaşıldığını duyurdu. 18 gün süren umut dolu arama çalışmaları, acı bir haberle noktalandı.

Arama Çalışmaları Yoğunlaştırılmıştı

Rojin Kabaiş'i bulmak için başlatılmış olan arama çalışmalarında, Van Valiliği koordinasyonunda pek çok kurum görevde bulunmuştu. Sahil Güvenlik Komutanlığı, İl Jandarma Komutanlığı, İl Emniyet Müdürlüğü ve AFAD ekipleri, günlerce devam eden arama çalışmalarında son teknoloji ekipmanları kullanmıştı. Gölün derinlikleri sonar cihazlarıyla taranmış, sahil şeridi ve çevresi adım adım incelenmişti. Ama genç kız bulunamadı.

Olay Yerinde Yapılan İnceleme

Olay yerine gelen ekipler tarafından yapılan incelemenin ardından, Rojin Kabaiş'in cesedi otopsi için adli tıp kurumuna kaldırıldı. Otopsi sonucu, ölüm nedeni ve olayın diğer detayları hakkında daha net bilgiler elde edilecek.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Türk Keman Virtüözü Suna Kan'ın Anısına Müzik Ziyafeti

Türk Keman Virtüözü Suna Kan'ın Anısına Müzik Ziyafeti