weather
15°
ANASAYFA Güncel Akış Minibüste Yaşanan Taciz Olayı Kameralara Yansıdı

Minibüste Yaşanan Taciz Olayı Kameralara Yansıdı

Ankara'da meydana gelen ve sosyal medyada büyük yankı bulan bir minibüs tacizi olayında şüpheli yakalandı.
yazar
İdeal Haber
Editör
13
GÖSTERİM
Minibüste Yaşanan Taciz Olayı Kameralara Yansıdı

Ankara'da meydana gelen ve sosyal medyada büyük yankı bulan bir minibüs tacizi olayında şüpheli yakalandı. Genç bir kadının maruz kaldığı taciz anları cep telefonu kamerasıyla kayda alınırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında şüpheli kısa sürede yakalandı.

Olayın, dün öğle sularında Ankara'da AŞTİ'den Sincan tarafına gitmekte olan bir minibüste meydana geldiği öğrenildi. Genç kadın, yolculuk sırasında şüpheli tarafından tacize uğradı ve bu anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti. Daha sonra sosyal medyada paylaştığı görüntüler kısa sürede büyük ilgi gördü ve olay kamuoyunda geniş yankı uyandırdı.

Tacizci Yakalandı, 26 Suç Kaydı Ortaya Çıktı

Ankara Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, sosyal medyada paylaşılmış olan görüntüler üstüne düğmeye bastı. İddiaların ardından genç kadının ifadesine başvuran ekipler, şüpheliyi kısa sürede tespit ederek gözaltına aldı. Yakalanmış olan zanlının daha evvel Yozgat Cezaevi'nden izinli olarak çıktığı ve üstünde 26 ayrı suç kaydı olduğu tespit edildi. Bu suçlardan 9'unun "cinsel taciz ve cinsel saldırı" suçları olduğu öğrenildi.

Şüphelinin Önceki Suçları Korkuttu

Şüphelinin uzun bir suç geçmişi olması, kamuoyunda büyük bir tedirginliğe neden oldu. Özellikle cinsel suçlara yönelik geçmişi bulunan şüphelinin tekrar suç işlemesi endişesi vatandaşları derinden etkiledi. Olay, toplu taşıma araçlarında yaşanan güvenlik sorunlarına bir kez daha dikkat çekti.

Toplu Taşıma Araçlarında Güvenlik Sorunu

Yaşanan bu olay, toplu taşıma araçlarında kadınların güvenliği konusunda ciddi endişeleri gündeme getirdi. Vatandaşlar, özellikle gece saatlerinde ve tenha güzergahlarda toplu taşıma araçlarını kullanmaktan çekiniyor. Bu durum, yetkililerin toplu taşıma araçlarındaki güvenliği artırmak için daha fazla önlem almasını gerekli kılıyor.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yapay Zeka Yıldızları Projesi ile Çocuklar 3 Boyutlu Dünyanın Kapılarını Aralıyor!

Yapay Zeka Yıldızları Projesi ile Çocuklar 3 Boyutlu Dünyanın Kapılarını Aralıyor!