weather
25°
ANASAYFA Eğitimler Unlocked Vol. 2, Gençlik Çalışanlarına Yönelik Tasarım Odaklı Düşünme Kursu başvuruları devam ediyor

Unlocked Vol. 2, Gençlik Çalışanlarına Yönelik Tasarım Odaklı Düşünme Kursu başvuruları devam ediyor

Hollókő, Macaristan’da 11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Unlocked Vol. 2”  eğitim kursu için başvurular devam ediyor. 8 gün sürecek kurs, toplum ihtiyaçlarını önceliklendiren yenilikçi bir problem çözme metodolojisi olan Tasarım Odaklı Düşünme'yi tanıtmayı ve uygulamayı amaçlıyor.
yazar
İdeal Haber
Editör
93
GÖSTERİM
Unlocked Vol. 2, Gençlik Çalışanlarına Yönelik Tasarım Odaklı Düşünme Kursu başvuruları devam ediyor

 

Hollókő, Macaristan’da 11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Unlocked Vol. 2”  eğitim kursu için başvurular devam ediyor.

8 gün sürecek kurs, toplum ihtiyaçlarını önceliklendiren yenilikçi bir problem çözme metodolojisi olan Tasarım Odaklı Düşünme'yi tanıtmayı ve uygulamayı amaçlıyor.

Eğitime, en az 3 yıl deneyime sahip gençlik çalışanları, profesyoneller ve gençlik organizasyonlarındaki gönüllülerin katılımı bekleniyor. Ayrıca, katılımcılarda 18 yaşından büyük olma ve İngilizce dilinde akıcı bir iletişim kurabilme şartı aranıyor.

Programın temel özellikleri:

  • Tecrübe odaklı öğrenme: Katılımcılar, uluslararası bir topluluk içinde benzer düşüncelere sahip gençlik profesyonelleriyle bir araya gelerek elde pratiğe dayalı deneyim kazanırlar.
  • Tasarım odaklı düşünme: Metodoloji ve zihniyet olarak tasarım odaklı düşünmeyi tanıtma.
  • Anında uygulama: Katılımcılar, yerel toplumlar için çözümler tasarlama sürecinin bir demo sürecinden geçerler ve prototipleri uygulamaya koymaya kadar adımları takip ederler.
  • Yerel toplumlarla etkileşim: Toplum ihtiyaçlarını anlamak ve çözümleri birlikte oluşturmak için yerel toplumlarla etkileşim.
  • Çevrimiçi atölyeler: Katılımcılar, eğitim kursundan önce kendi profesyonel zorlukları için tasarım düşünme süreçlerini başlatmak için çevrimiçi atölyelere katılırlar ve ilerlemelerini paylaşabilirler.

 

Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2024

Detaylı bilgi için tıklayın. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı: Program Yönetim ve İletişim Uzmanı alımı başvuruları uzatıldı!

Bulgaristan-Türkiye Sınır Ötesi İşbirliği Programı: Program Yönetim ve İletişim Uzmanı alımı başvuruları uzatıldı!