Unlocked Vol. 2, Gençlik Çalışanlarına Yönelik Tasarım Odaklı Düşünme Kursu başvuruları devam ediyor

Hollókő, Macaristan’da 11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Unlocked Vol. 2”  eğitim kursu için başvurular devam ediyor. 8 gün sürecek kurs, toplum ihtiyaçlarını önceliklendiren yenilikçi bir problem çözme metodolojisi olan Tasarım Odaklı Düşünme'yi tanıtmayı ve uygulamayı amaçlıyor.

 

Hollókő, Macaristan’da 11-19 Mayıs 2024 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan “Unlocked Vol. 2”  eğitim kursu için başvurular devam ediyor.

8 gün sürecek kurs, toplum ihtiyaçlarını önceliklendiren yenilikçi bir problem çözme metodolojisi olan Tasarım Odaklı Düşünme'yi tanıtmayı ve uygulamayı amaçlıyor.

Eğitime, en az 3 yıl deneyime sahip gençlik çalışanları, profesyoneller ve gençlik organizasyonlarındaki gönüllülerin katılımı bekleniyor. Ayrıca, katılımcılarda 18 yaşından büyük olma ve İngilizce dilinde akıcı bir iletişim kurabilme şartı aranıyor.

Programın temel özellikleri:

  • Tecrübe odaklı öğrenme: Katılımcılar, uluslararası bir topluluk içinde benzer düşüncelere sahip gençlik profesyonelleriyle bir araya gelerek elde pratiğe dayalı deneyim kazanırlar.
  • Tasarım odaklı düşünme: Metodoloji ve zihniyet olarak tasarım odaklı düşünmeyi tanıtma.
  • Anında uygulama: Katılımcılar, yerel toplumlar için çözümler tasarlama sürecinin bir demo sürecinden geçerler ve prototipleri uygulamaya koymaya kadar adımları takip ederler.
  • Yerel toplumlarla etkileşim: Toplum ihtiyaçlarını anlamak ve çözümleri birlikte oluşturmak için yerel toplumlarla etkileşim.
  • Çevrimiçi atölyeler: Katılımcılar, eğitim kursundan önce kendi profesyonel zorlukları için tasarım düşünme süreçlerini başlatmak için çevrimiçi atölyelere katılırlar ve ilerlemelerini paylaşabilirler.

 

Son Başvuru Tarihi: 15 Nisan 2024

Detaylı bilgi için tıklayın.